Selecteer een pagina

Webdesign

Een website die tot verbeelding spreekt. Geen probleem! Wij ontwerpen een stijlvolle website die overtuigd, of redesignen jouw huidige website tot een klepper van formaat. Oh ja! Lig ook niet wakker van de SEO. Wij zorgen voor een website die SEO-proof is en hoog scoort in Google.

Webstrategie

Wij gaan een stap verder! Een website maken is meer dan alleen een goede lay-out. Optimaal inspelen op jouw doelstelling, dat wordt onze doelstelling. Wij zijn kritisch, ook voor ons eigen werk. “Waar staan de buttons het meest strategisch? Waar trekt een foto het meeste aandacht?”, zijn vragen die we onszelf telkens stellen. En uiteindelijk… leads, leads en leads! Wij optimaliseren voor jou het ontwerp en zorgen voor leads.

Website op maat

Een originele website die niemand heeft én er bovendien nog eens uitspringt! Dat wil iedereen toch? Een website volledig op maat en die optimaal inspeeld op jouw doelgroep en doelstellingen, het lijkt te mooi om waar te zijn. Of toch niet! Wij houden rekening met al jouw wensen.

Responsive design

De look, feel en structuur van jouw website staat on point! De volgende stap? De lay-out van je website aanpassen naar het scherm waarop de lezer surft. Wij bouwen een website die werkt, zowel op de klassieke desktop als op de smartphone of tablet. En een aangename gebruikservaring voor elke lezer, daar gaan wij voor.

SEO

Iedereen wil een website die natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekt. Het magische toverwoord: Search Engine Optimization. Nee, SEO gaat niet over het manipuleren van zoekresultaten! Wel over structureren en groeperen van informatie op jouw website. Wij pakken jouw website aan, zodat deze snel en gemakkelijk in de zoekresultaten gevonden wordt.

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency