Selecteer een pagina

Een jong team met de juiste drive en mindset staat paraat…

Een heldere werkwijze met een unieke aanpak zorgt ervoor dat jij wordt meegenomen doorheen de hele samenwerking. Je bent steeds up-to-date over het verloop van de campagne én de resultaten.

Kennismaking

Elk traject start met een kennismaking, op deze manier leren wij elkaar beter kennen. Tijdens het gesprek stellen wij ons voor, en dit aan de hand van een case. Zo krijg jij een beter inzicht in ons werk. Wij helpen jou vooruit, met volle overtuiging! We bekijken wat de mogelijkheden zijn, en waar wij een meerwaarde kunnen betekenen. Samen werken én denken, daar gaan wij voor. Enkel zo bereiken we optimaal resultaat.

Kick Off

Na het gesprek gaan wij meteen aan de slag. Stilzitten is niets voor ons. Een duidelijke strategie wordt voor jouw online campagne uitgewerkt. Natuurlijk rekening houdend met alle verkregen informatie. We komen met ideeën, sterke en doordachte ideeën. En dat presenteren wij met dé volle goesting tijdens een kick off. Nu heb jij een duidelijk beeld over jouw campagne, doelen en strategie

Adverteren

Dankzij online advertising kunnen we jouw doelpubliek naar je website leiden én van een prospect een trouwe klant maken. En dit op een slimme en meetbare manier. Wist je dat je kan adverteren via verschillende kanalen? Display, search, pre-roll advertising, social media advertising, email en affiliate marketing hebben geen geheimen voor ons. Op basis van jouw middelen en doelen, zorgen wij voor de geschikte mix!

Optimaliseren

Hét grote voordeel van online marketing? Tastbare resultaten behalen door meetbare leads en sales generation. Door deze meetbaarheid kunnen we campagnes snel en gericht bijsturen en optimaliseren, op basis van inzichten die we verkrijgen door de verzamelde data. Want meten is weten!

Rapporteren

Transparantie en interactie is van groot belang voor het slagen van een campagne. Tijdens de reportings analyseren we elk online kanaal apart om relevante informatie te bekomen, én non-stop bij te leren over jouw campagne. Door deze rapportagemomenten krijg je een volledig zicht op het verloop en de evolutie van jouw campagne.

Let’s work together! Contacteer ons

Meet the team

Meet the office

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency