Selecteer een pagina

Immobel – Bring it home

Immobel is meer dan 150 jaar een belangrijke speler in de vastgoedontwikkeling van België. De grootste beursgenoteerde vastgoedmakelaar van België, daar pakt Immobel graag mee uit én moest duidelijk worden gemaakt! Immobel ontwikkelt en verkoopt projecten die inspelen op de noden van steden en hun inwoners. En wij? Wij hielpen Immobel hier graag mee verder! Immobel werd opgericht in 1863 en is één van de hoofdrolspelers in de wereld van vastgoedontwikkeling. Immobel richt zich naar vier soorten vastgoedprojecten, namelijk: kantoorruimtes, residentiële woningen, retail en verkaveling. Een team van zo’n 100 medewerkers werken verspreid over België, Luxemburg en Polen, en delen allemaal dezelfde energie, motivatie en visie. En tot slot, kwaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal.

 

500 leads
and counting

14.337.000
vertoningen / maand

16.911
klikken / maand

9 lopende
projecten

1. Doel

De vastgoedmarkt! Geen gemakkelijke markt om zich te onderscheiden van andere  vastgoedmakelaars. Of voor Immobel toch wel? Immobel verkoopt geen gewone huizen en appartementen. Nee, residentiële woningen! Tien luxe vastgoedprojecten moesten de deur uit.

2. Strategie

Kwalitatieve leads, dat was de vraag van Immobel. De oplossing? Een online campagne met een boodschap die afgestemd werd op de verschillende bestaande kanalen van Immobel.

We bouwden een online campagne rond het contactformulier om leads te genereren. Maar eerst, werd de homepagina onder handen genomen zodat de bezoeker hetzelfde beeld te zien kreeg als op de banners.

Tot slot werden banners vertoont op specifiek websites en plaatsingen, én werden tekstadvertenties ingeladen in de zoekresultaten van Google met een consistente boodschap.

3. Resultaten

  • 500 leads and keep on counting
  • Maandelijks 14.337.000 vertoningen
  • Maandelijks 16.911 klikken
  • 9 lopende projecten over heel België

Let’s work together! Contacteer ons

KV MechelenKV Mechelen - Beter scoren

Eersteklasser, KV Mechelen startte in 2015 de renovatie en uitbreiding aan het voetbalstadion. Het doel? Zoveel mogelijk abonnementen verkopen door de renovatie-inspanningen. Een combinatie van een aantal online marketingtechnieken zorgde voor de grootste stijging in jaren.

Bekijk de case

ImmobelImmobel - Bring it home

Immobel is meer dan 150 jaar een belangrijke speler in de vastgoedontwikkeling van België. De grootste beursgenoteerde vastgoedmakelaar van België,
daar pakt Immobel graag mee uit én moest duidelijk worden gemaakt! Immobel ontwikkelt en verkoopt projecten die inspelen op de noden van steden en hun inwoners. En wij? Wij hielpen Immobel hier graag mee verder!

Bekijk de case

AanbiedersAanbieders - Win-win

Te veel betalen, wie vindt dat nu niet vervelend. Besparen is de boodschap van Aanbieders.be.
Hoe? Heel simpel, door prijsvergelijkingen te maken. Wij werkten een online campagne uit die volledig inspeelt op de behoefte en communicatie van Aanbieders.be.

Bekijk de case

Mooimakers - Kleine daad groot resultaat

Afval! We storen ons er allemaal mateloos aan, maar uiteindelijk… gebeurt er verder niets meer. Een sensibilisatiecampagne die mensen moet wakker schudden.
Samen gingen we de strijd aan tegen zwerfvuil met Mooimakers en LDV.

Bekijk de case

Green Profit - Relighting the future

Green Profit pakt uit met haar energiezuinige LED verlichting waar heel wat bedrijven mee kunnen besparen. Een volledige website op maat werd voor Green Profit opgebouwd. En dat niet alleen, ook E-mailmarketing en Google Adwords kwamen aan de pas.

Bekijk de case

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency