Selecteer een pagina

Green Profit – Relighting the future

Green Profit pakt uit met haar energiezuinige LED verlichting waar heel wat bedrijven mee kunnen besparen. Ze zijn gespecialiseerd in LED verlichting en armaturen. Duurzaamheid, comfort, gezondheid en veiligheid zijn kernwoorden die Green Profit typeren. Het statement van Green Profit: Vlaamse bedrijven zoveel mogelijk aansporen om over te schakelen naar LED verlichting. En… hen zorgeloos laten besparen!

 

10 leads
/ maand

Verhoging online
aanwezigheid

Exploratie van
prospect database

Relighting
the future

1. Doel

Besparen, iets waar veel bedrijven tegenwoordig niet bij stilstaan. Nog te veel bedrijven verkwisten kostbare energie. De oplossing? LED verlichting! Met LED verlichting kan er tot 70% bespaard worden op energie én CO2 uitstoot. En dat wil Green Profit duidelijk maken. Ook bieden ze een gratis lichtanalyse aan. Bedrijven kunnen meteen de vele voordelen van LED verlichting aan de lijve ondervinden.

2. Strategie

Een plek waar Vlaamse bedrijven meer informatie kunnen terugvinden over het ruime aanbod van LED verlichting. Een plek waar bedrijven een afspraak kunnen maken voor een gratis lichtanalyse of een plek waar ze direct hun voordeel kunnen berekenen. De eisen van Green Profit? Een eenvoudige, gestructureerde website én daar zorgden we voor.

Een volledige website werd opgebouwd én natuurlijk werd de juiste SEO op de website toegepast. En verder? E-mailmarketing! Maandelijks worden bestaande klanten op de hoogte gehouden van nieuwe acties, weetjes,…

Maar er volgt nog! Betaalde tekstadvertentie werden doelgericht gecreëerd zodat Green Profit beter en sneller gevonden werd in de Google zoekresultaten.

 

3. Resultaten

  • Maandelijks 10 waardevolle leads
  • Verhoging van de online aanwezigheid door middel van branded zoekadvertenties in het Google netwerk
  • Maandelijkse exploratie van de prospect database door middel van e-mailmarketing

Let’s work together! Contacteer ons

KV MechelenKV Mechelen - Beter scoren

Eersteklasser, KV Mechelen startte in 2015 de renovatie en uitbreiding aan het voetbalstadion. Het doel? Zoveel mogelijk abonnementen verkopen door de renovatie-inspanningen. Een combinatie van een aantal online marketingtechnieken zorgde voor de grootste stijging in jaren.

Bekijk de case

ImmobelImmobel - Bring it home

Immobel is meer dan 150 jaar een belangrijke speler in de vastgoedontwikkeling van België. De grootste beursgenoteerde vastgoedmakelaar van België,
daar pakt Immobel graag mee uit én moest duidelijk worden gemaakt! Immobel ontwikkelt en verkoopt projecten die inspelen op de noden van steden en hun inwoners. En wij? Wij hielpen Immobel hier graag mee verder!

Bekijk de case

AanbiedersAanbieders - Win-win

Te veel betalen, wie vindt dat nu niet vervelend. Besparen is de boodschap van Aanbieders.be.
Hoe? Heel simpel, door prijsvergelijkingen te maken. Wij werkten een online campagne uit die volledig inspeelt op de behoefte en communicatie van Aanbieders.be.

Bekijk de case

Mooimakers - Kleine daad groot resultaat

Afval! We storen ons er allemaal mateloos aan, maar uiteindelijk… gebeurt er verder niets meer. Een sensibilisatiecampagne die mensen moet wakker schudden.
Samen gingen we de strijd aan tegen zwerfvuil met Mooimakers en LDV.

Bekijk de case

Green Profit - Relighting the future

Green Profit pakt uit met haar energiezuinige LED verlichting waar heel wat bedrijven mee kunnen besparen. Een volledige website op maat werd voor Green Profit opgebouwd. En dat niet alleen, ook E-mailmarketing en Google Adwords kwamen aan de pas.

Bekijk de case

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency