Selecteer een pagina

Online advertising

Hét grote voordeel van online advertising? De hele customer journey wordt van A tot Z uitgemeten. Aan de hand van data stellen we continue aanpassing voor, zodat de bezoeker sneller vindt wat hij zoekt. Voor elke online toepassing gaat er steeds een expert tot het uiterste voor jouw campagne.

Display Advertising

The next big thing: display advertising. Doelgericht en meetbaar reclame maken aan de hand van beeldadvertenties. Maar wij doen er nog een schepje boven op! Wij houden rekening met al jouw communicatie- en marketingdoelen én garanderen zowel het bereik van brede als specifieke doelgroepen.

Search engine advertising

Search Engine wat? Search Engine Advertising, of met andere woorden: tegen betaling bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen. Google heeft geen geheimen meer voor ons! Want wist je dat Madzuli is opgenomen in de shortlist van de twintig beste Belgische Agencies van Google! Wij zorgen ervoor dat geïnteresseerde klanten op jouw website terecht komen.

Pre-roll Advertising

Statische advertenties zijn niet jouw ding en je wil op een andere manier jouw bedrijf in de kijker zetten? De oplossing: pre-roll advertising! Met pre-roll advertising verschijnt jouw advertentie voor een video die jouw doelpubliek wil bekijken.

E-mail marketing

E-mail is een old-fashioned marketingkanaal of een geheim wapen? Volgens ons? Een krachtig kanaal om consumenten, prospecten en huidige klanten snel en doeltreffend te bereiken. Onze e-mail marketing campagnes worden zo opgesteld, geschreven en verstuurd dat ze gelezen worden én niet gedeletet.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing, waarbij wij (de adverteerder) onze partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads, zoals lidmaatschappen of abonnementen, die onze partners (affiliates) hebben aangeleverd. De hele affiliate flow nemen wij voor onze rekening en brengen elke fase gedetailleerd in kaart.

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency