Selecteer een pagina

MADZULI AGENCY ZET KV MECHELEN IN DE SPOTLIGHT

Het voetbalseizoen is officieel begonnen. Op 17 augustus stond de eerste thuismatch van KV Mechelen voor de deur. Een bomvol stadion is een ideaal moment om te schitteren.

De aanloop naar de wedstrijd, als de wedstrijd zelf mocht niet ongezien worden. Madzuli Agency stak de koppen bij elkaar en ontvouwt een nieuwe digitale marketingstrategie. We zetten een innoverend en vooruitstrevend digitaal project op poten dat een impact moet realiseren.

 

1.260.843
vertoningen

Stijging
websiteverkeer

748% meer mobiele
websitegebruikers

3.984
waardevolle kliks

1. Doel

Het grote doel achter deze ijzersterke marketingstrategie is om de community van KV Mechelen kennis te laten maken met onze diensten. Dit door doelgericht te gaan adverteren aan de hand van storytelling. Heel het stadion moest te weten komen dat Madzuli Agency de wedstrijdsponsor is van de eerste thuismatch.

En daar nog eens bovenop stoomden we mensen met een hart voor KV Mechelen klaar voor de aankomende wedstrijd. Madzuli Agency zet KV Mechelen opnieuw in de spotlight.

2. Strategie

Om dit doel te kunnen bereiken, werkten we een uniek concept uit binnen de digitale marketing. In de week voor de match begonnen we aan onze strategie. Elke dag promoten we de campagne via een ander kanaal.

Alle kanalen die vanaf het begin van de week van start gingen, hebben tot en met de matchdag de hele tijd doorgelopen. De awareness en herkenning groeide elke dag meer. Madzuli Agency was online niet meer weg te slaan in regio Mechelen.

We bleven maar bouwen aan onze strategie, en de kers op de taart moest nog komen! Wanneer de matchdag aanbrak, speelden we in op de alomtegenwoordige smartphone behoeftes. Wat doe je als je te vroeg in het stadion bent? Of tijdens de rust? Juist ja, je smartphone bovenhalen.

Tijdens de match deden we aan hyperlocal targeting via de GPS-coördinaten van het AFAS stadion te Mechelen. Dit wil zeggen dat iedereen die zich in het stadion bevond en 500 meter daarbuiten in-app (binnen een applicatie op je smartphone) getarget werd met bannering.

3. Resultaten

  • 1.260.843 vertoningen
  • Stijging websiteverkeer
  • Constante online aanwezigheid
  • 3.984 waardevolle kliks
  • 748% meer mobiele websitegebruikers

Let’s work together! Contacteer ons

KV MechelenKV Mechelen - Beter scoren

Eersteklasser, KV Mechelen startte in 2015 de renovatie en uitbreiding aan het voetbalstadion. Het doel? Zoveel mogelijk abonnementen verkopen door de renovatie-inspanningen. Een combinatie van een aantal online marketingtechnieken zorgde voor de grootste stijging in jaren.

Bekijk de case

ImmobelImmobel - Bring it home

Immobel is meer dan 150 jaar een belangrijke speler in de vastgoedontwikkeling van België. De grootste beursgenoteerde vastgoedmakelaar van België,
daar pakt Immobel graag mee uit én moest duidelijk worden gemaakt! Immobel ontwikkelt en verkoopt projecten die inspelen op de noden van steden en hun inwoners. En wij? Wij hielpen Immobel hier graag mee verder!

Bekijk de case

AanbiedersAanbieders - Win-win

Te veel betalen, wie vindt dat nu niet vervelend. Besparen is de boodschap van Aanbieders.be.
Hoe? Heel simpel, door prijsvergelijkingen te maken. Wij werkten een online campagne uit die volledig inspeelt op de behoefte en communicatie van Aanbieders.be.

Bekijk de case

Mooimakers - Kleine daad groot resultaat

Afval! We storen ons er allemaal mateloos aan, maar uiteindelijk… gebeurt er verder niets meer. Een sensibilisatiecampagne die mensen moet wakker schudden.
Samen gingen we de strijd aan tegen zwerfvuil met Mooimakers en LDV.

Bekijk de case

Green Profit - Relighting the future

Green Profit pakt uit met haar energiezuinige LED verlichting waar heel wat bedrijven mee kunnen besparen. Een volledige website op maat werd voor Green Profit opgebouwd. En dat niet alleen, ook E-mailmarketing en Google Adwords kwamen aan de pas.

Bekijk de case

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency