Selecteer een pagina

Grafisch design

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Een cliché! Maar wel eentje dat klopt, zolang het beeld juist is weergegeven. Wij zetten jouw idee op papier of… online. Samen gaan wij op zoek naar de juiste look & feel. Jij wil méér! Onderscheiden van de rest. Out-of-the-box denken? Yes please! Al jouw visueel materiaal, daar staan wij graag voor in.

Huisstijl

Naast het logo is de huisstijl dé manier om je merk neer te zetten. Een belangrijk meerwaarde dus én zorgt ervoor dat alles een samenhangend geheel vormt. Wist je dat de herkenbaarheid van jouw bedrijf met 100% wordt verhoogd door een goede huisstijl? Maar enkel door een goed, doordachte en sterke huisstijl! Wij nemen graag jouw volledige huisstijl onderhanden, of verfijnen net subtiel waar het beter kan.

Campagnebeelden

Een campagne zonder beelden? No way! Wij zorgen ervoor dat jouw campagnebeeld tot in de puntjes in orde is én meer is dan alleen een gewone afbeelding. Een beeld die de boodschap kracht bijzet en de juiste sfeer in het leven roept. En een beeld die bepaalde emoties opwekt en verlangen creëert. Wedden dat je versteld zal staan!

Banners

Banners moeten onmiddellijk de aandacht trekken! Met de nadruk op moeten, maar mogen ook niet te schreeuwerig zijn. De banner informatief maar simpel houden, dat is een kunst. En uiteraard… visueel aantrekkelijk zijn zodat de aandacht van de klant meteen wordt getriggerd. Geen nood! Wij maken de ideale banner.

Mailings

Een nieuwsbrief brengt heel wat teweeg: top of mind blijven bij klanten, de buitenwereld raken, een band opbouwen met lezers. Een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke nieuwsbrief die de aandacht van de klant trekt? Ja graag! Wij kijken vanuit het oogpunt van de lezer. Ook besteden wij de nodige aandacht aan de herkenbaarheid, jouw huisstijl wordt in de lay-out van jouw nieuwsbrieven geïmplementeerd.

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency