Selecteer een pagina

Copywriting

Copywriting? Copywriting! Voor sterke en krachtige copy met de juiste voice of tone heb je een vlotte én slimme pen nodig. En daarvoor zit je bij ons goed! Short, long of achterstevoren copy? Geen probleem! Wij zijn in vele markten thuis en gaan conceptueel te werk. De ontvanger informeren, entertainen of vooruit helpen? Yes we can!

Content marketing

Iedereen heeft het erover, maar te weinig bedrijven zetten het goed in. Zonde, want met goede content kan je een wereld van verschil maken. Bij content marketing hoort ook een contentstrategie. Doelgericht de juiste inhoud aanbieden, én daardoor de band versterken. Wil jij het anders aanpakken? Dan helpen wij je graag op weg.

Bloggen

Bloggen is hot, en een musthave! En schrijven kan iedereen, toch? Er tijd voor hebben, wat anders. Geen zorgen! Dan bloggen wij toch voor jou. Blogs schrijven die lezers raakt, en bijgevolg naar de website lokt. Veelzijdigheid is onze kracht. Op basis van het content marketing plan, kiezen we samen de topics uit.

SEO copywriting

De juiste trefwoorden gebruiken in heldere teksten is cruciaal. Mensen gebruiken soortgelijke zoekwoorden tijdens hun zoektocht via Google. Door net die woorden en woordgroepen te gebruiken krijg je een hogere Google ranking. En dat willen we allemaal! Toch als je sneller gevonden wil worden. En SEO gaat veel verder dan dat. Meta-tags, koppen en alt tags nemen wij ook onder onze vleugels.

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency