Selecteer een pagina

De tijd heeft niet stilgestaan bij Madzuli Agency. Samen groeien, daar staan wij voor. En dat nemen we héél letterlijk. Zo werft Madzuli Agency vier sterke profielen aan met een rugzak vol kennis en ervaring, én breiden we verder uit in Zuid-Europa.

De opkomst van Madzuli Agency

Founder, Kevin Geets, ziet zijn (internationaal) full service digital agency snel groeien. Zeker met de opening van de nieuwe kantoren in Lissabon, Madrid en Barcelona. En om die groei te kunnen realiseren zal het team uitgebreid worden met Andy Steylaerts, Ilona Barbuti, Alexander Perdikis en Margherita Herold. Op deze manier kunnen we ons stijgend aantal klanten helpen met hun online marketingdoelstellingen.

Andy Steylaerts

Andy studeerde af als kok, maar werd gebeten door de verkoop. Een verkoopstalent, zo kun je Andy wel noemen. Elf jaar werkte hij als filiaalmanager bij Krëfel. Maar toen hij de vacature van Madzuli Agency voorbij zag komen, kon hij deze kans zeker niet laten liggen. Een nieuwe uitdaging zag hij zeker zitten, en hij maakte een switch van de B2C naar B2B markt. Deze week startte Andy bij Madzuli België als Account Manager.

Ilona Barbuti

Ilona verstrekt het team in Italië als Business Developer, ook staat ze in voor de administratie van Italië. Na haar studie kunst en menswetenschappen, is Ilona begonnen met werken in de sector sales en redactie. Begin oktober startte ze haar nieuwe carrière bij Madzuli Italia. Ze kijkt uit om deel uit te maken van ons enthousiaste team en mee te werken aan onze ambitieuze goals.

Alexander Perdikis

Drie jaar lang studeerde Alexander Marketing Bedrijfsmanagement. De digitale wereld sprak hem altijd al aan en hij wou zich hierin verdiepen, daarom ging hij een specialisatiejaar aan als Digital Media Manager aan Thomas More Mechelen. Alexander heeft o.a. stage gelopen bij de Vlaamse Overheid en Wunderman. Vorige week startte Alexander bij Madzuli België als Digital Marketeer.

Margherita Herold

Margherita, onze nieuwe collega in Italië, zal als Operations Manager het Italiaanse team uitbouwen. Ze studeerde af aan de universiteit van Milaan in de richting Communicatiewetenschappen. Voordien werkte Margherita bij Expandi Group als Digital en Conciërge Project Manager. Daar leidde ze een team met haar sterk strategische kennis en digitale achtergrond.

Een blik op de toekomst

Wij zijn alvast benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft, jij ook? Houd dan zeker onze blog en sociale media kanalen in het oog. 

Made in Mechelen schreef een artikel over onze nieuwe werkkrachten en nieuwtjes. Wil jij dit lezen? Klik dan hier.

Let’s work together! Contacteer ons

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency