Selecteer een pagina

 

Storytelling is een effectieve manier om anderen te inspireren en jouw bedrijf naar voren te brengen. Je vergroot de betrokkenheid met jouw publiek. Door kwaliteitsvolle content aan te bieden, kan jij als merk of bedrijf een band opbouwen met jouw publiek en kan je hen overhalen tot aankoop van een product of dienst. In deze blog lees je waarom het belangrijk is om Content Marketing in te zetten.

Wat is Storytelling?

Storytelling, een benaming dat de laatste tijd wel vaker opduikt. Een nieuwe trend? Neen! Het bestaat al langer als afgelopen paar jaar. Om het exact uit te drukken dateren de eerste tekenen van Storytelling rond 4200 v.C. Maar wat is Storytelling nu? Storytelling is een vorm van Content Marketing, waarbij een authentiek verhaal centraal staat. Op een creatieve manier ga je informatie verspreiden over een product of dienst. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Krachtige verhalen brengen mensen in beweging. Je roept niet enkel emoties op, maar je bouwt ook een vertrouwensband op met jouw publiek.

Waarom je niet meer zonder Storytelling kunt

Jouw klant is niet meer dezelfde klant van vijf jaar geleden. Hij gaat zelf op zoek naar de informatie die hij nodig heeft en hij laat zich minder beïnvloeden door commerciële boodschappen.

Door Content Marketing in te zetten geef je de juiste informatie op het juiste medium en op het juiste moment, met je publiek mee. Waardoor je een meerwaarde creëert, en die informatie vindt jouw publiek terug in jouw online en offline kanalen.

De beste content promoot zichzelf niet

Heb jij een stukje waardevolle content geschreven, maar vertaald dit niet in conversies? Dan is het tijd voor de volgende stap, want dé beste content promoot zich uiteraard zelf niet. Door gebruik te maken van paid media, wordt jouw content weergegeven aan nieuwe, potentiële klanten. Je kunt dus als merk of bedrijf niet achterblijven.

Ben jij nog niet bezig met Content Marketing of Storytelling? Neem dan snel contact met ons op én wij bespreken samen de mogelijkheden.

 

Let's work together! Contacteer ons

 

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency