Selecteer een pagina

Politieke partijen N-VA en Open VLD hebben volgens de media de heilige graal gevonden in de strijd voor kiezers. Ze targeten online personen die op zoek zijn naar informatie over hun coalitiepartners. Vooral CD&V delft momenteel het onderspit, ze zitten nog in een experimentele fase, maar de tijd tikt.

Waarom is het belangrijk dat je online sterk in je schoenen staat? Wanneer andere partijen worden geprijsd voor hun professionele online aanpak kan je maar beter mee zijn en je merk sterk maken. Elke kiezer die je verliest is er natuurlijk één te veel. Je imago van moderne partij krijgt een dreun en de andere gaan met de faam lopen.

Een online campagne is meteen opgezet en vergt weinig werk wanneer je het overlaat aan professionals. Je kan doelgericht kiezen op welke zoekopdrachten je een tekstadvertentie laat zien aan je potentiële kiezers. Wanneer iemand op Google naar ‘ N-VA verkiezingsprogramma’ zoekt, kan je met je tekstadvertentie bovenaan verschijnen. Om de concurrerende partijen een stapje voor te zijn moet je er voor zorgen dat je ook op je eigen partijnaam adverteert. Het zal enorm nefast zijn voor je partij dat er een tekstadvertentie van een concurrerende partij boven die van jouw partij tevoorschijn komt. De eerste tekstadvertentie zal meer impressies krijgen dan diegene er onder. Adverteer dus zowel op je eigen partijnaam als op de zoektermen van de concurrenten om dit te voorkomen.

Elke klik op je advertentie heeft natuurlijk een kost, maar een impressie van je advertentie kost je niets. Niet alleen tekstadvertenties kunnen efficiënt zijn. Je kan ook via Display advertenties of Video advertenties de gewenste doelgroep bereiken. Dit kan je het best vergelijken met affiches maar dan op het web, waar bijna de hele bevolking actief is.

Ben je overtuigd van de kracht van online adverteren? Wij kennen een bureau waar je zeker terecht kan. Neem snel contact op met Madzuli Agency en je online campagne staat zo live. Zo ben je mee met de meest moderne advertentie media en hink je niet achterop.

 

Let's work together! Contacteer ons

 

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency