Selecteer een pagina

Win-win voor Aanbieders.be

Ook bij Madzuli Agency vinden we te veel betalen vervelend. Wie vindt dat nu niet? De boodschap van Aanbieders.be is besparen! Maar hoe kan dat?

Heel simpel, door prijsvergelijkingen te maken. Belgische gezinnen en bedrijven kunnen alle Belgische energieleveranciers, gsm operatoren en internetproviders vergelijken via Aanbieders.be. In 2016 hielpen ze meer dan 50.000 Belgen met overstappen. Wij werkten een online campagne voor hun uit die volledig inspeelt op de behoefte en communicatie van Aanbieders.be.

Doel

Aanbieders.be wil ervoor zorgen dat Belgische gezinnen en bedrijven op elk moment het meest voordelige tarief hebben voor hun energie, gsm en internet. Ze willen dan ook dé referentie worden in het vinden van het meest voordelige tarief.

Strategie

Eerst en vooral gingen we de naamsbekendheid van Aanbieders.be verhogen. Dit deden we aan de hand van online advertenties. Via display advertising en tekstadvertenties gingen we de aandacht trekken.

De volledige Facebookpagina van Aanbieders.be werd onder handen genomen en om resultaten te behalen werd daar natuurlijk een contentplan voor opgemaakt. Maar dat was nog niet alles! Lead generation werd op de Facebookpagina ingezet zodat er effectief geadverteerd werd naar de doelgroep van Aanbieders.be.

Elke week werd er een blogpost afgeleverd dat steeds bij een specifiek thema paste. Een blogpost die zin gaf om te lezen én waar je iets van op stak. Maar wie aan bloggen denkt, denkt ook aan contentmarketing. Een contentstrategie werd uitgeschreven zodat de juiste tone-of-voice in elk blogbericht werd teruggevonden. Ook werd er gebruik gemaakt van Affiliate marketing om zo de meeste leads binnen te halen.

Resultaten

  • 432.000.000 keer werden de advertenties vertoond
  • Een share-of-voice van 100%, Aanbieders.be was altijd aanwezig in de zoekresultaten
  • 900.000 keer werd er op de advertenties geklikt
  • Gemiddeld 120 sales per dag

 

Dit is maar een van onze cases, geïnteresseerd in de andere cases? Ga dan naar onze website om ze te lezen.

 

Let's work together! Contacteer ons

 

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency