Selecteer een pagina

Madzuli Agency is uitgenodigd om deel te nemen aan de voorrondes van de derde editie van het Boost-Me project. Uiteindelijk zijn wij geselecteerd als één van de 7 bedrijven die mogen deelnemen aan het traject voor groeibedrijven. Hier zijn we natuurlijk super blij mee!

Boost-Me is een initiatief van Netwerk Ondernemen en agentschap Innoveren & Ondernemen. Wij worden gedurende 6 maanden begeleid door ervaren ondernemers en experten om te werken aan een internationaal groeiplan. Het traject wordt afgesloten met een International GrowthCamp in Parijs, ook hier kijken wij natuurlijk erg naar uit. Dit geeft ons de kans om in contact te komen met investeerders en corporates om feedback te krijgen op onze groeistrategie.

Nog verder groeien is iets wat Madzuli Agency graag wilt. Momenteel hebben wij een kantoor in Mechelen en Milaan. In Milaan, waar we ons kantoor in januari geopend hebben, is de Madzuli-trein al vertrokken. Ondertussen zijn er al diverse samenwerkingen op poten gezet met communicatiebureaus waarbij de eerste campagnes al live zijn gegaan.

Het is de bedoeling om in het najaar van 2018 extra kantoren te openen in Spanje en/of Portugal. Momenteel onderzoeken wij de opportuniteiten in deze landen.

Kortom, we zijn volop bezig om onze internationale ambitie (verder) na te streven. We hopen dat het Boost-Me project een springplank is om helemaal door te breken, zowel in België als in Europa.

Made in Mechelen schreef een artikel over dit avontuur. Wil je dit lezen? Klik dan hier.

 

 

 

Let's work together! Contacteer ons

 

Madzuli Belgium

Schaliënhoevedreef 20 C
2800 Mechelen
+32 15 65 50 54
hallo[at]madzuli.agency

Madzuli Italy

Bastioni di Porta Nuova 21
20121 Milaan
+39 02 8904 1210
buongiorno[at]madzuli.agency

Madzuli Spain

C/ Pallars 193
08005 Barcelona
+34 617 65 49 81
hola[at]madzuli.agency

Madzuli Portugal

Av. Fontes Pereira de Melo 16,
1050-010 Lisboa
+351 912 267 383
ola[at]madzuli.agency