Selecteer een pagina

Ambitieuze plannen

Smeed het ijzer wanneer het heet is. En dat is net wat we bij Madzuli doen. Op dit moment breidt ons team alsmaar uit, want onze plannen zijn ambitieus. In 2020 willen we namelijk een eerste online marketing filiaal van Madzuli in het buitenland openen. Om dit doel te bereiken, kunnen, en vooral willen, we niet stil blijven zitten. Integendeel. Onze Madzuli trein schakelt nog een versnelling hoger.

Wat willen we allemaal bereiken?

Onze volgende stap in dit groeiproces is al gezet. Binnen twee weken verhuizen we naar een kantoorruimte met 300m², gelegen in Mechelen Campus. Klink imposant, niet? Zeker als je weet dat we momenteel over een kantoorruimte van 36m² beschikken. Met het nieuwe kantoor willen we een goede basis voor onze groei leggen. 2017 willen we immers afsluiten met 15 collega’s en in 2018-2019 zouden we de 30 moeten bereiken.

Vervolgens staat het buitenland voor de deur. In 2020 willen we een eerste filiaal van Madzuli openen. Aangezien online marketing in Zuid-Europa in zijn kinderschoenen staat en wij in die tussentijd extra ervaring hebben kunnen opdoen, zien we de toekomst van ons buitenlands avontuur in Italië en Spanje liggen.

We zijn trots dat ons verhaal en onze plannen gepubliceerd werden in Made In Mechelen, onder de rubriek ‘Starter van de week‘.

Onze unieke aanpak

Aan de hand van onze unieke aanpak op maat zijn we op korte tijd kunnen uitgroeien tot waar we nu staan. Bovendien konden we nooit zo snel groeien zonder het vertrouwen van al onze klanten. Net zoals voor hen, werken we ook voor uw bedrijf een aanpak uit dat volledig op uw behoeften inspeelt.

Nieuwsgierig wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het vlak van online marketing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We ontvangen u graag met een lekkere kop koffie